Kontaktirajte me!

Nalazim se u Novom Sadu i ne posećeujem druge gradove. Molim Vas da imate u vidu da je termin najbolje zakazati dve-tri nedelje unapred.

Ukoliko imate neko pitanje vezano za dredove ili želite da zakažete termin za pravljenje, sređivanje ili nadogradnju dredova, ili želite da naručite neki ukras za dredove, slobodno mi pošaljite email! To možete učiniti putem kontakt forme pored ovog teksta ili na email adresu volim@dredovi.org.

Captcha


Naše usluge

Dredovima se bavim već osam godina i tokom tog vremena stekla sam dosta iskustva na raznim tipovima kose. Pored pravljenja dredova savladala sam i tehnike trajne i privremene nadogradnje dredove, a naravno pružam i usluge sređivanja dredova.

Pravljenje dredova

Pravljenje dredova

Dredovi se prave jednostavnim mršenjem kose. Za pravljenje dredova koristim pretežno ruke i povremeno heklicu, kako bi uvukli dlačice koje štrče. Potrebno je da kosa u momentu pravljenja dredova pute čista i dužine barem 10cm.

Sređivanje dredova

Sređivanje dredova

Za lepe dredove potrebno je i redovno održavanje. Dredove sređujem heklicom, bez upotrebe bilo kakvih preparata za kosu.

Nadogradnja dredova

Nadogradnja dredova

Ukoliko želite dugačke dredove, ali nemate duđinu kose, ili želite da produđite svoje dredove, nadogradnja dredova je opcija koju tražite. Trajna i preivremena nadogradnja prirodnom i veštačkom kosom.

Farbanje dredova

Farbanje dredova

Da, dredovi mogu da se farbaju sasvim isto kao kosa koja nije u dredovima. Uslužno farbanje dredova vašom farbom za kosu.

Skidanje dredova

Skidanje dredova

Nikad nije kasno da skinete dredove. Naravno, što su dredovi stariji to ih je teže rasheklati, međutim ništa nije nemoguće. Dredove rasheklavam rasčešljavanjem i ako je potrebno makazama se skine neki deo.

Ukrasavanje dredova

Ukrašavanje dredova

Ukrašavanje dredovima našim ukrasima, koncima, i perlicama. Hajde da budemo maštoviti :)

Ukrasi za dredove